Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/admin.php on line 4119
Klient Udtalelser - Seneste - Hjertero

Klient Udtalelser – Seneste


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/HTMLPurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 12007
Hjertero
Min verden ramlede, jeg midstede min tro støtte og højt elskede mor efter kort tids sygdom! Oven i var kærligheden røget fløjten og hele det turbulente forhold lå som en tung sky overhoved på mig. Jeg kom så langt ned at jeg hverken kunne finde, eller kende mig selv! Jeg valgte efter anbefaling at kontakte Sofie. Dette var det bedste jeg har gjort længe!
Her fandt jeg roen til at lukke alle mine tanker, følelser og frustrationer ud.
Sofie formår med sin faglige viden, sit glade og åbne væsen, at få en til at føle sig tryg. Hun giver følelsen af at blive hørt. Hun giver konstruktivt kritik tilbage og på en behagelig måde, får hun en til at reflektere over en selv, “problemet” og “hvor er det jeg skal hen”. Hun sidder ikke bare og nikker og taler en efter munden. Nej, du får lov at arbejde med sig selv og tænke grudigt over tingene. Hun er god til at sætte forskellige vinkler på og få en til at se på andre måder.
Efter meget få gange hos Sofie, føler jeg mig nu så meget oven på at jeg har overskudet til at sætte mig selv i fokus på en god måde, og ikke sidde fast i fortiden. Vi har sammen hentet de positive ting frem i lyset og jeg har lært at sætte krav, primært til mig selv. Jeg lever jo kun her en gang. At komme hos Sofie har givet mig mere energi og jeg kan være så meget mere for mig selv og mine unger.
Sofie får mine varmeste anbefalinger.
Hjertero
”Det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.”
Sofie er fantastisk, og for mig meget mere end sparringspartner end en terapeut, i psykologisk forstand. Hun sætter en ære i at hjælpe, så man føler sig vigtig. Det i sig selv giver en helt speciel tryghedsfølelse og motiverer til at tage de tunge emner op.
Hun formår at tale MED mig om de ting, som fylder for meget i mit hoved, og jeg føler ikke at jeg selv skal sidde og finde alle svarene på de svære ting. Hun er virkelig god til at belyse alle aspekter af
mine emner og stiller også de kritiske spørgsmål, som lærer mig så vigtige os essentielle ting om mig selv. Hendes enorme faglige kompentence og hendes rolige og omsorgsfulde væsen har givet mig troen tilbage på mig selv, så jeg nu elsker at være arkitekten for mit eget liv, og jeg har den dybeste respekt for Sofie. Uden hende var jeg ikke så glad for mit liv, som jeg er i dag.
Hun har fået printet vendingen ”vær tro mod dig selv” ind i mit hoved, så det har jeg med mig hver gang mine tanker løber af med mig.Jeg vil varmt anbefale Sofie til alle, uanset udfordring – man skal bare selv tage skridtet og lade Sofie arbejde med sig. Hun vil hjælpe dig til at forandre dit liv til det bedste.
Hjertero
Har været hos hjertero, da jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg havde lyst til at fortsætte i mit ægteskab, da det ikke fungerer for mig kun at leve sammen som venner og forældre. Sofie hjalp mig med at finde ro til at at tænke og mærke efter, om jeg ville kæmpe for det eller ej. Hun fik mine øjne op for mit eget ansvar for et godt parforhold, ved hjælp af nogle meget håndgribelige værktøjer, som gjorde mig meget positiv over for at arbejde med mig selv i parforholdet, så det ikke så meget handlede om elsker/elsker ikke. Er begyndt at dyrke mig selv lidt igen, og er blevet bevidst om at måske består mit ægteskab ikke, men det er også ok.
Hjertero
Efter at have fået to dejlige drenge på to år, var vores liv ændret radikalt efter to-tre år med kæreste tid.Små diskussioner, blev hurtigt til store skænderier, tiden til hinanden blev prioriteret ned og forholdet det var bare noget der var der.

Hvorfor blev vi ved med at ende i det samme skænderier?

Vi mente at vi elskede hinanden men vi faldt hele tiden i fælder, manglede nogle værktøjer og metoder for at komme uden om fælderne. Derfor kontaktede vi Sofie.

Hun var sød, hård, retfærdig, god til at forklare, lytte og give eksempler vi forstod. Hun holdt ikk med nogen men lærte os at have forståelse for hinandens situationer.

Vi fik fokus på vores refleks reaktioner/ termostater som blev udløst af tidligere erfaringer og ikk havde noget med hinanden at gøre. Vi fik værktøjer til at styre uden om, og forståelse til at hjælpe hinanden i stedet for at tricke hinanden.

Vi blev opmærksomme på hvor vigtigt det er at tage tid til nærvær, og prøvede mange metoder før vi fandt den der passede til os.

På grund af Sofie har vores drenge glade forældre. Og vi er glade for hinanden.
Hjertero
Jeg synes du er et af de dejligste og varmeste mennesker jeg har mødt, du er omsorgsfuld og engageret i det du laver, og man kan mærke at du virkelig ønsker at hjælpe os på rette køl, og det gjorde du rigtig godt (om end det var hårdt arbejde) du fik os til at se ting ved os selv og hinanden som vi ikke havde set uden dig, og så fik du os til at tro på noget vi vist ikke rigtig troede på mere – Tak for det.
Hjertero
Mit forhold har ændret sig 180 grader efter kun et par måneders terapi. Jeg troede det kun var ham der var noget galt med, men eftersom jeg har gået i terapi alene, var det nok ikke KUN ham.
Hjertero
Sofie er en yderst behagelig terapeut, der får en til at se ting i et andet perspektiv – giver gode redskaber til at hjælpe sig selv, og huske på at være tro mod sig selv.
Hun lytter meget intenst og kommer med sine synspunkter på en neutral og fin måde.
Jeg fandt mig selv igen.
Hjertero
Jeg så en annonce for Sofie og Hjertero på Facebook. Og da jeg snart har prøvet alt for at tabe mig, besluttede jeg mig for at prøve hypnose. Det kunne kun blive bedre... Og det gjorde det.
Superprofessionelt forløb op til første behandling. Meget trygt og nærmest surrealistisk resultat af første behandling. Har siden fået yderligere 3 behandlinger. Har tabt lidt over 14 kg på 3 måneder. Og har fået en meget bedre spisekultur. Og bedst af alt. Jeg går ikke rundt og er sulten. Samtidig er mit generelle humør blevet bedre. Og jeg har også fået fjernet nogen af de spærringer jeg åbenbart selv har haft omkring min indstilling til at træne. Jeg går med en ide om, at jeg fremover vil bestille en tid 4 gange om året. Det er 50 års vaner jeg slås med. Og den pris jeg giver for behandlingen kommer hurtigt hjem igen. Og så er det en fornøjelse at se sig selv blive mindre og få mere energi.
Jeg kan give Sofie og Hjertero mine anbefalinger.
Hjertero
Fra skeptiker til ikke ryger!

Jeg bookede en tid hos Sofie fordi jeg efterhånden var parat til alt.. havde brugt tyggegummi, plaster og spray - og var en tikkende bombe for mine omgivelser hver gang jeg prøvede at stoppe! og lige fedt for intet hjalp - så da jeg kom hos Sofie var holdningen nok, at jeg måske ikke troede så meget på det, men havde hørt det virkede. Så hvis der var en mulighed for at blive ikke ryger - så var jeg ikke den der skulle sige nej.

Forløbet var dejligt og afslappende, og da jeg gik derfra var jeg næsten sikker på jeg ville falde i vandet, ikke mindst fordi jeg lå inde med nogle stramme deadlines. Men vil sige..her 6 måneder efter har jeg ikke rørt en cigaret - lysten er der simpelthen ikke - og den er testet af med et glas vino og niks ingen rygetrang 😀

Jeg kan varmt anbefale et rygestop forløb hos Sofie! - sindssyg dygtig og med hjertet på rette sted - Tusind tak Sofie <3
Hjertero
Jeg hedder Jens og er 43 år gammel og ville gerne holde op med at ryge. Jeg har prøvet med flere hjælpemidler som el cigaret og tyggegummi. Men din behandling har hjulpet mig til at stoppe, for der er nok to ting der er vigtigt, vilje og hjælp der til. Under din behandling var der et par ting der rørte mig dybt i mit hjerte, ja det var lige så mine tåre trillede ned af mine kinder.

Tror det var det, der gav mig det sidste løft til at stoppe. Jeg har ikke brugt selvhypnose andet end 3 gange. Men jo jeg har det rigtig fint, her snart 8 uger efter min første tid hos dig. Jeg havde 2 tider og hvis jeg skulle få så stor trang til at ryge, ringer jeg til dig igen for ryge gider jeg ikke.Share Button