Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/admin.php on line 4119
Klient Udtalelser - Parterapi - Hjertero

Klient Udtalelser – Parterapi


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/HTMLPurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 12007
Hjertero
Efter at have fået to dejlige drenge på to år, var vores liv ændret radikalt efter to-tre år med kæreste tid.Små diskussioner, blev hurtigt til store skænderier, tiden til hinanden blev prioriteret ned og forholdet det var bare noget der var der.

Hvorfor blev vi ved med at ende i det samme skænderier?

Vi mente at vi elskede hinanden men vi faldt hele tiden i fælder, manglede nogle værktøjer og metoder for at komme uden om fælderne. Derfor kontaktede vi Sofie.

Hun var sød, hård, retfærdig, god til at forklare, lytte og give eksempler vi forstod. Hun holdt ikk med nogen men lærte os at have forståelse for hinandens situationer.

Vi fik fokus på vores refleks reaktioner/ termostater som blev udløst af tidligere erfaringer og ikk havde noget med hinanden at gøre. Vi fik værktøjer til at styre uden om, og forståelse til at hjælpe hinanden i stedet for at tricke hinanden.

Vi blev opmærksomme på hvor vigtigt det er at tage tid til nærvær, og prøvede mange metoder før vi fandt den der passede til os.

På grund af Sofie har vores drenge glade forældre. Og vi er glade for hinanden.
Hjertero
Jeg synes du er et af de dejligste og varmeste mennesker jeg har mødt, du er omsorgsfuld og engageret i det du laver, og man kan mærke at du virkelig ønsker at hjælpe os på rette køl, og det gjorde du rigtig godt (om end det var hårdt arbejde) du fik os til at se ting ved os selv og hinanden som vi ikke havde set uden dig, og så fik du os til at tro på noget vi vist ikke rigtig troede på mere – Tak for det.
Hjertero
Mit forhold har ændret sig 180 grader efter kun et par måneders terapi. Jeg troede det kun var ham der var noget galt med, men eftersom jeg har gået i terapi alene, var det nok ikke KUN ham.
Share Button