Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/admin.php on line 4119
Klient Udtalelser - Individuel Terapi - Hjertero

Klient Udtalelser – Individuel Terapi


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/HTMLPurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 12007
Hjertero
Min verden ramlede, jeg midstede min tro støtte og højt elskede mor efter kort tids sygdom! Oven i var kærligheden røget fløjten og hele det turbulente forhold lå som en tung sky overhoved på mig. Jeg kom så langt ned at jeg hverken kunne finde, eller kende mig selv! Jeg valgte efter anbefaling at kontakte Sofie. Dette var det bedste jeg har gjort længe!
Her fandt jeg roen til at lukke alle mine tanker, følelser og frustrationer ud.
Sofie formår med sin faglige viden, sit glade og åbne væsen, at få en til at føle sig tryg. Hun giver følelsen af at blive hørt. Hun giver konstruktivt kritik tilbage og på en behagelig måde, får hun en til at reflektere over en selv, “problemet” og “hvor er det jeg skal hen”. Hun sidder ikke bare og nikker og taler en efter munden. Nej, du får lov at arbejde med sig selv og tænke grudigt over tingene. Hun er god til at sætte forskellige vinkler på og få en til at se på andre måder.
Efter meget få gange hos Sofie, føler jeg mig nu så meget oven på at jeg har overskudet til at sætte mig selv i fokus på en god måde, og ikke sidde fast i fortiden. Vi har sammen hentet de positive ting frem i lyset og jeg har lært at sætte krav, primært til mig selv. Jeg lever jo kun her en gang. At komme hos Sofie har givet mig mere energi og jeg kan være så meget mere for mig selv og mine unger.
Sofie får mine varmeste anbefalinger.
Hjertero
”Det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.”
Sofie er fantastisk, og for mig meget mere end sparringspartner end en terapeut, i psykologisk forstand. Hun sætter en ære i at hjælpe, så man føler sig vigtig. Det i sig selv giver en helt speciel tryghedsfølelse og motiverer til at tage de tunge emner op.
Hun formår at tale MED mig om de ting, som fylder for meget i mit hoved, og jeg føler ikke at jeg selv skal sidde og finde alle svarene på de svære ting. Hun er virkelig god til at belyse alle aspekter af
mine emner og stiller også de kritiske spørgsmål, som lærer mig så vigtige os essentielle ting om mig selv. Hendes enorme faglige kompentence og hendes rolige og omsorgsfulde væsen har givet mig troen tilbage på mig selv, så jeg nu elsker at være arkitekten for mit eget liv, og jeg har den dybeste respekt for Sofie. Uden hende var jeg ikke så glad for mit liv, som jeg er i dag.
Hun har fået printet vendingen ”vær tro mod dig selv” ind i mit hoved, så det har jeg med mig hver gang mine tanker løber af med mig.Jeg vil varmt anbefale Sofie til alle, uanset udfordring – man skal bare selv tage skridtet og lade Sofie arbejde med sig. Hun vil hjælpe dig til at forandre dit liv til det bedste.
Hjertero
Har været hos hjertero, da jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg havde lyst til at fortsætte i mit ægteskab, da det ikke fungerer for mig kun at leve sammen som venner og forældre. Sofie hjalp mig med at finde ro til at at tænke og mærke efter, om jeg ville kæmpe for det eller ej. Hun fik mine øjne op for mit eget ansvar for et godt parforhold, ved hjælp af nogle meget håndgribelige værktøjer, som gjorde mig meget positiv over for at arbejde med mig selv i parforholdet, så det ikke så meget handlede om elsker/elsker ikke. Er begyndt at dyrke mig selv lidt igen, og er blevet bevidst om at måske består mit ægteskab ikke, men det er også ok.
Hjertero
Mit forhold har ændret sig 180 grader efter kun et par måneders terapi. Jeg troede det kun var ham der var noget galt med, men eftersom jeg har gået i terapi alene, var det nok ikke KUN ham.
Hjertero
Sofie er en yderst behagelig terapeut, der får en til at se ting i et andet perspektiv – giver gode redskaber til at hjælpe sig selv, og huske på at være tro mod sig selv.
Hun lytter meget intenst og kommer med sine synspunkter på en neutral og fin måde.
Jeg fandt mig selv igen.
Share Button