Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/admin.php on line 4119
Klient Udtalelser - Hypnoterapi - Hjertero

Klient Udtalelser – Hypnoterapi


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hjertero.dk/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/HTMLPurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 12007
Hjertero
Jeg så en annonce for Sofie og Hjertero på Facebook. Og da jeg snart har prøvet alt for at tabe mig, besluttede jeg mig for at prøve hypnose. Det kunne kun blive bedre... Og det gjorde det.
Superprofessionelt forløb op til første behandling. Meget trygt og nærmest surrealistisk resultat af første behandling. Har siden fået yderligere 3 behandlinger. Har tabt lidt over 14 kg på 3 måneder. Og har fået en meget bedre spisekultur. Og bedst af alt. Jeg går ikke rundt og er sulten. Samtidig er mit generelle humør blevet bedre. Og jeg har også fået fjernet nogen af de spærringer jeg åbenbart selv har haft omkring min indstilling til at træne. Jeg går med en ide om, at jeg fremover vil bestille en tid 4 gange om året. Det er 50 års vaner jeg slås med. Og den pris jeg giver for behandlingen kommer hurtigt hjem igen. Og så er det en fornøjelse at se sig selv blive mindre og få mere energi.
Jeg kan give Sofie og Hjertero mine anbefalinger.
Hjertero
Fra skeptiker til ikke ryger!

Jeg bookede en tid hos Sofie fordi jeg efterhånden var parat til alt.. havde brugt tyggegummi, plaster og spray - og var en tikkende bombe for mine omgivelser hver gang jeg prøvede at stoppe! og lige fedt for intet hjalp - så da jeg kom hos Sofie var holdningen nok, at jeg måske ikke troede så meget på det, men havde hørt det virkede. Så hvis der var en mulighed for at blive ikke ryger - så var jeg ikke den der skulle sige nej.

Forløbet var dejligt og afslappende, og da jeg gik derfra var jeg næsten sikker på jeg ville falde i vandet, ikke mindst fordi jeg lå inde med nogle stramme deadlines. Men vil sige..her 6 måneder efter har jeg ikke rørt en cigaret - lysten er der simpelthen ikke - og den er testet af med et glas vino og niks ingen rygetrang 😀

Jeg kan varmt anbefale et rygestop forløb hos Sofie! - sindssyg dygtig og med hjertet på rette sted - Tusind tak Sofie <3
Hjertero
Jeg hedder Jens og er 43 år gammel og ville gerne holde op med at ryge. Jeg har prøvet med flere hjælpemidler som el cigaret og tyggegummi. Men din behandling har hjulpet mig til at stoppe, for der er nok to ting der er vigtigt, vilje og hjælp der til. Under din behandling var der et par ting der rørte mig dybt i mit hjerte, ja det var lige så mine tåre trillede ned af mine kinder.

Tror det var det, der gav mig det sidste løft til at stoppe. Jeg har ikke brugt selvhypnose andet end 3 gange. Men jo jeg har det rigtig fint, her snart 8 uger efter min første tid hos dig. Jeg havde 2 tider og hvis jeg skulle få så stor trang til at ryge, ringer jeg til dig igen for ryge gider jeg ikke.Share Button